@zzrious's FotoPage

By: Abdul Jalil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Oct-2006 08:46 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuke Puasa (11/10/2006)

 
 
 
View all 19 photos...




Malam yang penuh cemerlang gemilang dan terbilang...
Malam yang penuh suka dan cita... sukacita....
Malam yang penuh senda dan gurau....
Malam yang penuh gelak dan ketawa...
Malam yang tak mungkin akan dilupakan bagi siapa yang hadir...
Malam Kemesraan, perpaduan, kesepakatan, persahabatan...

Harap sesiap yang hadir enjoy... dan sesiapa yang tak hadir.. jangan risau...
akan ada lagik malam seperti ini...

inilah dia kita namakan sebagai Malam Berbuka puasa...

P/S: Gambar kurang memuaskan... disebabkan terlalu excited... dan pakai kamera murah... sape ade pic best email kat aku.... j_for_juve@yahoo.com


Tuesday, 26-Sep-2006 18:03 Email | Share | | Bookmark
bbq madi + boboi + alongx 220906 (geng selayang)

sesampainye...
amik gambar dulu
aweks UIA
View all 30 photos...


pic dalam nih kualiti kurang memuaskan lee.. so tgk ajeh laa eh...
yg penting kite eppy malam tuh... and satu lagik.. ade juara tige kali berturut2...
main daun terup...


Saturday, 23-Sep-2006 11:39 Email | Share | | Bookmark
Ekspidisi Gunung Nuang 2006 16 sept - 18 sept 2006

1/4
kuninnye
meghahnye..
View all 45 photos...


All right dekat sini permintaan banyak pihak... so ini dia antara gambar2 yang ada... siapa yang ade dalam pic bertuah laa.. siapa yang takde... lain mase ade laa tuh... sape yg byk sgt pic die tuh.. poyo namenye... hahahaha... enjoy...


Saturday, 23-Sep-2006 08:51 Email | Share | | Bookmark
Sg Pisang 300706

mak.. nak balik...
parasit...
alone in da water
View all 13 photos...


ini gambar terpilih... yang tak terpilih maaf laa...


Saturday, 23-Sep-2006 08:27 Email | Share | | Bookmark
Sg Pisang Random Pick

baru sampai...
bakar2...
mende lu org nih...
View all 11 photos...


Untuk tatapan peserta2 kursus pisang kali ke-20.5 dan juga mahluk2 lain yang terlibat




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net